Modern és divatos

Falburkoló Panelek

Az üveg ragyogásával Konyhába és Fürdőszobába

Fürdőszobai dekorpanelek

Wallplex fürdőszobai dekorpanelek 2 méretben és több mint 20 féle választható designnal zuhanykabinokba, kéd mögé, mellékhelységbe.

 

Wallplex konyhapanelek

Konyhai dekor hátfal panelek 4 méretben több mint 100 féle választható mintával. 120 fokig hőálló könnyen tisztítható modern és trendi.

 

Mi az a Wallplex?

Konyhai és Fürdőszobai Dekorpanelek

Termékleírás

A Wallplex egy új modern és designos flexibilis ellenben erős és kemény konyhai és fürdőszobai falburkoló megoldás. Kiváló minőségű speciális 2 mm vastag műanyag panelek, melyek konyhák esetében 4 méretben és több mint 60 modern designnal fürdőszobapanelek esetében 2 méretben és 20 mintával rövid időn belül rendelhetőek! A széles mintaválasztékból helyszíni felmérés nélkül, azonnal tudsz rendelni. A szállítás jóval egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb, mint egy üvegpanel esetében és a felszerelés még a kétbalkezeseknek is gyerekjáték! A Wallplex dekor falburkoló panel a Soudal Fix All Crystal ragasztóval egyszerűen és gyorsan felragasztható sínek és rögzítőpontok nélkül.

Ha meguntad a kiválasztott falburkoló panelt, egyszerűen leveheted és hangulatod szerint választhatsz másik mintát, amelyet ugyanolyan könnyen felszerelhetsz! A konyhád és fürdőszobád hangulatának csak a fantáziád szab határt!

Méretek

Wallplex Konyhapanelek

 

Wallplex konyhapanel 60cm*120cm

Wallplex konyhapanel 60cm*180cm

Wallplex konyhapanel 60cm*240cm

Wallplex konyhapanel 60cm*300cm

wallplex sizetable pasta

 

Wallplex Fürdőszobapanelek

 

Wallplex fürdőszobapanel 90*200

Wallplex fürdőszobapanel 125*200

 

Árak

Wallplex konyhapanel 60cm*120cm 26.990 Ft

Wallplex konyhapanel 60cm*180cm 32.990Ft

Wallplex konyhapanel 60cm*240cm 41.990Ft

Wallplex konyhapanel 60cm*300cm 54.990Ft

Wallplex fürdőszobapanel 90*200 64.990Ft

Wallplex fürdőszobapanel 125*200 74.990Ft

Fizetés

Fizetési módok

Az alábbi fizetési módokat választhatja megrendelése során:

  • Átutalás
    Megrendelésének feldolgozását átutalásos fizetési mód esetében, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. Átutalásos fizetési mód választása esetén a megrendelés elküldését követően emailben küldünk díjbekérőt a megrendelésben megadott email címre. A rendelés pontos összegét kérjük, szíveskedjen átutalni a Díjbekérőben szereplő bankszámlaszámra, a közleményben feltüntetve a vásárláskor kapott Rendelés# kezdetű azonosítót.
  • Bankkártyás fizetés
  • Készpénzes fizetésre bemutatótermünkben van lehetőség a megrendelés leadásával egyidejűleg
Szállítás

A szállítást a GLS csomagküldő szolgálat végzi Magyarország területén egységesen 2490Ft-ért. Szállítási idő 1-2 munkanap 

Házhozszállítás: Gls csomagküldő szolgáltatással

Szállítási országok: Magyarország, Ausztria, Németország, Szlovákia, Románia

Amennyiben máshova szeretne rendelni kérjük, írjon ügyfélszolgálatunkra az info@konyhapanel.hu email címre!

A terméket a megrendelés összegének beérkezését követően 5-6 munkanap alatt gyártjuk le és adjuk át a csomagüldő szolgálatnak. A szállítás további 1-2 munkanapot vesz igénybe.

A házhozszállítás díja súlyalapú, így pontos összeget a termék kosárba helyezése után láthat a kosár oldalon. 

Visszaküldés

–    A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján az elállásra nyitvaálló határidő 14 nap, mely a megrendelt termék kézhez vételétől kezdődik. Ezen határidő alatt a fogyasztó indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándék postai úton (tértivevényes levélben) és e-mailben (info@konyhapanel.hu) egyaránt jelezhető, a megrendelő nevének, a termék kézhezvétele idejének megadásával.

 

–    Az elállási szándék bejelentése után a sértetlen terméket Megrendelő köteles saját költségén visszaküldeni postai úton címünkre (Wallplex Magyarország Kft 1188 Budapest Saláta u 23/a)  Az elállási nyilatkozat megérkezésétől számított 14 napon belül – stornó számla kiállítása mellett – visszatérítjük (bankszámlára utaljuk) a visszaküldött termék(ek) vételárát. A bankszámlaszámot, számlavezető bank nevét, számlatulajdonos nevét a levélben vagy e-mailben szükséges pontosan megadni.

 

–    Szállítási költség visszatérítésére nincs lehetőség. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Megrendelőnek az utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetősége. A szolgáltató kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásban visszaküldött termék esetén téríti vissza a termék vételárát.

Egyedi rendelések esetében az elállás joga nem gyakorolható.

Bármilyen további kérdés esetén Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre az info@konyhapanel.hu, info@furdoszobapanel.hu, info@wallplex.hu email címeken illetve a +3614449494-es telefonszámon!