SZÁLLITÁS MÓDJA ÉS KÖLTSÉGEI

A kiszállítás a terméke legyártását követően további 1-2 munkanapot vesz igénybe. 

 

A webáruházban megrendelt termékeket szolgáltató a Gls csomagküldő szolgálattal kézbesíti megrendelő által megadott szállítási címre.  A megrendelések pontos teljesíthetősége érdekében a megrendelő felelőssége olyan szállítási cím megadása, ahol a csomagkézbesítő szolgálat megtalálja.

 

Megrendelő minden esetben a szállító jelenlétében köteles a termék kézhezvételekor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. A csomag sérült állapota esetén megrendelő az átvételt megtagadhatja jegyzőkönyv egyidejű felvételével.

A termék jellegéből adódóan megrendelő köteles az átvett csomag tartalmát az elállásra nyitva álló határidőn belül megvizsgálni és a termék esetleges hibáját, vagy hiányos darabszámát a szolgáltatóval haladéktalanul közölni. A termék jellegéből adódóan a megvizsgálásra a terméket takaró fólia óvatos lehúzásával van lehetőség. Megrendelő a termék átvizsgálása után köteles a takaró fóliát az átvizsgált panelre  visszahelyezni annak érdekében, hogy a termék (konyhapanel) a felszerelésig a fólia által védve legyen .A fólia visszahelyezése a hibásnak talált termékre (panelre) is kötelező,  szolgáltató csak a visszahelyezett fóliával ellátott terméket köteles visszavenni. A termék jellegéből adódóan a megrendelő által már felszerelt termék (konyhapanel) esetleges leszerelését követő vissza szállítására megrendelő nem jogosult.

 

Szállítás költsége minden esetben 2490.- Ft.,ami a vásárlásnál automatikusan hozzáadódik.