SZÁLLÍTÁS MÓDJA ÉS KÖLTSÉGEI

A kiszállítás a termék legyártását követően további 1-2 munkanapot vesz igénybe. 

 

A webáruházban megrendelt termékeket szolgáltató a Gls csomagküldő szolgálattal kézbesíti megrendelő által megadott szállítási címre.  A megrendelések pontos teljesíthetősége érdekében a megrendelő felelőssége olyan szállítási cím megadása, ahol a csomagkézbesítő szolgálat megtalálja.

 

Megrendelő minden esetben a szállító jelenlétében köteles a termék kézhezvételekor ellenőrizni a csomagolás sértetlenségét. A csomag sérült állapota esetén megrendelő az átvételt megtagadhatja jegyzőkönyv egyidejű felvételével.

A termék jellegéből adódóan megrendelő köteles az átvett csomag tartalmát az elállásra nyitva álló határidőn belül megvizsgálni és a termék esetleges hibáját, vagy hiányos darabszámát a szolgáltatóval haladéktalanul közölni. A termék jellegéből adódóan a megvizsgálásra a terméket takaró fólia óvatos lehúzásával van lehetőség. Megrendelő a termék átvizsgálása után köteles a takarófóliát az átvizsgált panelre  visszahelyezni annak érdekében, hogy a termék (konyhapanel, fürdőszobapanel) a felszerelésig a fólia által védve legyen. A fólia visszahelyezése a hibásnak talált termékre (panelre) is kötelező, szolgáltató csak a visszahelyezett fóliával ellátott terméket köteles visszavenni. A termék jellegéből adódóan a megrendelő által már felszerelt termék (konyhapanel, fürdőszobapanel) esetleges leszerelését követő visszaszállítására megrendelő nem jogosult.

 

A házhozszállítás díja súlyalapú, ami a vásárlásnál automatikusan hozzáadódik, így pontos összeget a termék kosárba helyezését követően láthat a kosár oldalon.